Κατοικία στην Πεύκη

Έτος Κατασκευής

2015

Εμβαδόν

180 τ.μ.

Περιγραφή

Στη μεζονέτα πραγματοποιήθηκε ριζική ανακαίνιση σε όλους τους χώρους. Βασικό αντικείμενο προβληματισμού αποτέλεσε η διάταξη του σαλονιού σε σχέση με τη δεσμευτική θέση του τζακιού αλλά και των περασμάτων. Η επιλεγμένη διάταξη υποστηρίχθηκε μέσω του σχεδιασμού ψευδοροφών αλλά και μέσω των θέσεων των φωτεινών πηγών. Συγχρόνως οι φυγές που δημιουργούνται έχουν στόχο να αναδείξουν τη θέα του σαλονιού υπογραμμίζοντας minimal σχεδιασμό.

COVID 19
To γραφείο ArchZone λειτουργεί με ρητούς κανόνες ασφαλείας. Φοράμε μάσκα και κρατάμε αποστάσεις ασφαλείας. Ζητάμε το ίδιο και από τους πελάτες μας.

COVID 19
To γραφείο ArchZone λειτουργεί με ρητούς κανόνες ασφαλείας. Φοράμε μάσκα και κρατάμε αποστάσεις ασφαλείας. Ζητάμε το ίδιο και από τους πελάτες μας.