Ανακαίνιση Διαμερίσματος στο Κουκάκι

Έτος Κατασκευής

2019

Εμβαδόν

70 τ.μ.

Περιγραφή

Στο project αυτό βασικά ζητούμενα ήταν η ριζική αλλαγή διαρρύθμισης του χώρου και ο προσανατολισμός προς το βράχο της Ακρόπολης.
Το αρχικό διαμέρισμα αποτελούσε ένα τυπικό παράδειγμα διαμερίσματος της δεκαετίας του 70’. Με τη διατήρηση των παλαιών ξύλινων δαπέδων θέλαμε να υπενθυμίσουμε την παλαιότερη διαρρύθμιση.
Πραγματοποιήθηκε αρχιτεκτονική μελέτη και μελέτη φωτισμού λαμβάνοντας υπόψη τις φυγές που αποτυπώνονται σε δάπεδο, δοκάρια και κολώνες. Ο νέος σχεδιασμός αποδίδει το παλαιό και καινούργιο με άρρηκτα συνδεδεμένο αποτέλεσμα. Συγχρόνως ενισχύει τη γεωμετρία του χώρου υποστηρίζοντας τη νέα κάτοψη.

COVID 19
To γραφείο ArchZone λειτουργεί με ρητούς κανόνες ασφαλείας. Φοράμε μάσκα και κρατάμε αποστάσεις ασφαλείας. Ζητάμε το ίδιο και από τους πελάτες μας.

COVID 19
To γραφείο ArchZone λειτουργεί με ρητούς κανόνες ασφαλείας. Φοράμε μάσκα και κρατάμε αποστάσεις ασφαλείας. Ζητάμε το ίδιο και από τους πελάτες μας.