Μονοκατοικία στο Χαλάνδρι

Έτος Μελέτης

2018

Εμβαδόν

210 τ.μ.

Περιγραφή

ΜΕΛΕΤΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ
Ο εξωτερικός χώρος σχεδιάστηκε με minimal ύφος σε διαφορετικά επίπεδα για να εξυπηρετηθούν όλες οι λειτουργίες που ήθελε ο χρήστης όπως χαλάρωσης, φαγητού, κολύμβησης. Τα επίπεδα που δημιουργούνται διαχωρίζουν τις λειτουργίες του χώρου αναβαθμίζοντας αισθητικά την αυλή της μονοκατοικίας. Ειδικές μεταλλικές κατασκευές σχεδιάστηκαν αποκλειστικά γι’ αυτό το project στα πλαίσια της μελέτης φωτισμού και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα φωτιστικά που προστέθηκαν, ολοκληρώνουν τον φωτισμό του χώρου. Οι πέργκολες έχουν τοποθετηθεί σε συγκεκριμένη θέση ώστε να δημιουργούνται σκιάσεις τις απαιτητικές ώρες της ημέρας. Η μεταλλική φωτιζόμενη ειδική κατασκευή φωτίζει ατμοσφαιρικά τον χώρο της μοναστηριακής τραπεζαρίας.

Η έρευνα αγοράς των επίπλων ολοκληρώνει τον εσωτερικό σχεδιασμό της κατοικίας συνδυάζοντας τον με τα μοντέρνα υλικά και τις υφές.

COVID 19
To γραφείο ArchZone λειτουργεί με ρητούς κανόνες ασφαλείας. Φοράμε μάσκα και κρατάμε αποστάσεις ασφαλείας. Ζητάμε το ίδιο και από τους πελάτες μας.

COVID 19
To γραφείο ArchZone λειτουργεί με ρητούς κανόνες ασφαλείας. Φοράμε μάσκα και κρατάμε αποστάσεις ασφαλείας. Ζητάμε το ίδιο και από τους πελάτες μας.