Penthouse Studio Renovation Peiraiki

Year

2020

Total Floor Area

62 m2

Description

This was a renovation project, following a complete Deco Exclusive plan. The aim of the design was to fully utilize the space without compromising on comfort and aesthetics. The open-space apartment retains a sense of privacy thanks to the special bookcase construction that separates the bedroom from the living room. The dark colors create an austere atmosphere, which is counterbalanced by the warm hidden lighting. A special feature of the apartment is the glass ceiling above the bed.

Copyright © 2004 - 2021 ARCHZONE
PRIVACY POLICY | TERMS OF USE
WEB DESIGN DAZZLINK

COVID 19
ArchZone operates with safety measures in relation to the Coronavirus COVID-19. We wear cloth face coverings and keep a safe distance. We ask the same from you..

COVID 19
ArchZone operates with safety measures in relation to the Coronavirus COVID-19. We wear cloth face coverings and keep a safe distance. We ask the same from you.