Renovation of Apartment in Aghia Paraskevi

Year

2019

Total Floor Area

130 m2

Description/h4>

The project involved the renovation of an apartment, following a Deco Exclusive interior designplan. What the owner wished for this apartment was increased storage spaces and a big homeoffice, due to the nature of his job. The design centered on an austere and minimalist style. Asthe floor of the living room is dominated by black marble tile, we added wood elements as wellas color on some of the walls and furniture, in order to avoid having the apartment look toodark. The home office and bedrooms were painted in muted, relaxing colors.

Copyright © 2004 - 2021 ARCHZONE
PRIVACY POLICY | TERMS OF USE
WEB DESIGN DAZZLINK

COVID 19
ArchZone operates with safety measures in relation to the Coronavirus COVID-19. We wear cloth face coverings and keep a safe distance. We ask the same from you..

COVID 19
ArchZone operates with safety measures in relation to the Coronavirus COVID-19. We wear cloth face coverings and keep a safe distance. We ask the same from you.