OPAP Store

Year

2020

Total floor area

72 m2

Description

RENOVATION OF OPAP STORE IN CHAIDARI

The main reason behind the store’s renovation was the upgrade to REX2020.

The floor plan and photorealistic three-dimensional designs for the store were based entirely on OPAP’s explicit specifications. Moreover, the corporate identity of the store was highlighted, taking into account the special features of the space. The escapes demarcate the visitor’s course and emphasize the need for privacy in the “Play” area.

The plans were approved by OPAP’s technical department.

Copyright © 2004 - 2021 ARCHZONE
PRIVACY POLICY | TERMS OF USE
WEB DESIGN DAZZLINK

COVID 19
ArchZone operates with safety measures in relation to the Coronavirus COVID-19. We wear cloth face coverings and keep a safe distance. We ask the same from you..

COVID 19
ArchZone operates with safety measures in relation to the Coronavirus COVID-19. We wear cloth face coverings and keep a safe distance. We ask the same from you.