Residence in Perama

Year

2019

Total floor area

127 m2

Description

RENOVATION OF TWO-STOREY RESIDENCE IN PERAMA

A complete Deco Exclusive plan was carried out prior to this project, and the design followed a minimalist style, with emphasis on the special constructions that give the residence its unique character. The special light fixtures construction above the kitchen counter perfectly complements the design of the cupboards. The hidden lighting in the window cornices enhances the lighting in the living room, creating a more spacious feel. The white and mocha brown furniture, together with the special constructions, create a fresh and modern effect. Among other things, special emphasis was placed on the creation of the round illuminated mirror as well as the special TV construction with storage and upholstery at the back.

Copyright © 2004 - 2021 ARCHZONE
PRIVACY POLICY | TERMS OF USE
WEB DESIGN DAZZLINK

COVID 19
ArchZone operates with safety measures in relation to the Coronavirus COVID-19. We wear cloth face coverings and keep a safe distance. We ask the same from you..

COVID 19
ArchZone operates with safety measures in relation to the Coronavirus COVID-19. We wear cloth face coverings and keep a safe distance. We ask the same from you.