Apartment in Psychiko

Year of construction

2018

Total floor area

100 m2

Description

This apartment underwent a full renovation with the aim of maximizing the layout according to the owners’ needs. A major factor was the building’s energy upgrade, which was achieved by installing thermal insulation and an energy fireplace. The aim was to increase storage space and its functionality. The only element that was kept and worked into the new design was the floor. Both the Chios marble in the communal areas and the wooden floor in the bedroom were an integral part of the design.

Copyright © 2004 - 2021 ARCHZONE
PRIVACY POLICY | TERMS OF USE
WEB DESIGN DAZZLINK

COVID 19
ArchZone operates with safety measures in relation to the Coronavirus COVID-19. We wear cloth face coverings and keep a safe distance. We ask the same from you..

COVID 19
ArchZone operates with safety measures in relation to the Coronavirus COVID-19. We wear cloth face coverings and keep a safe distance. We ask the same from you.