H Ζωή Αντωνιάδη καταφέρνει να συνδυάσει την αρχιτεκτονική, τη διακόσμηση και την Τέχνη

ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΑΣ, ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ
Periodiko Kourdisto Portokali ArchZone

Η Ζωή Αντωνιάδη καταφέρνει να συνδυάσει την αρχιτεκτονική, τη διακόσμηση και την Τέχνη

Στο ARCHZONE παρέχονται ολοκληρωμένες υπηρεσίεs σύμφωνα πάντα με τις επιθυμίεs και τις ανάγκες των πελατών. Αναλαμβάνει ένα εργο από την αρχιτεκτονική μελέτη ή μελέτη διακόσμησης, την ερευνα αγοράς μέσα από ένα ευρύ φάσμα προτεινόμενων υλικών και επίπλων καθώs και την επίβλεψη όλων των απαιτούμενων εργασιών ώς την ολοκλήρωση του έργου.

Κύρια επιδίωξη του γροφείου ειναι η δημιουργία κτιρίων και χώρων υψηλής αισθητικήs και άρτιας κατασκευής δημιουρώντας χώρους λειτουργικούς με επίκεντρο τις ανάγκες του πελάτη. Μέσω του γραφείου σχεδιάζονται χώροι που εξυπηρετούν τον άνθρωπο και βελτιώνουν την καθημερινή του Ζωή. Οπωs λέει η ιδιοκτήτρια - αρχιτεκτων του γροφείου "με τον πελάτη συζητάμε μαζί του, τον ακούμε, του προτείνουμε λύσεις και σχεδιάζουμε τον χώρο ώστε να αντανακλα την προσωπικότητα αυτού που ζει η εργάζεται μέσα σε αυτόν. Συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένους επαγγελματίες όλων των ειδικοτήτων και εγγυώμαστε για την ποιότητα της εργασίας, των προτεινόμενων υλικών και ιδιαίτερα για την αρτιότερη εφαρμογή της μελέτης που έχουμε παρουσιάσει".

- Θεωρείστε ένα από τα πιο καταξιωμένα γραφεία αρχιτεκτονικών μελετών και διακόσμησης εσωτερικών χώρων. Χαρακτηριστίκατε μάλιστα στο ευρωκοινοβούλιο ως εταιρεία με “ιστορία επιτυχίας” στα χρόνια της κρίσης. Πού θεωρείτε ότι καινοτομείτε ή διαφοροποιήστε από τους άλλους του κλάδου; Είναι το οικονομικό ή το ποιοτικό στοιχείο;

“Η διαφοροποίηση έγκειται στο γεγονός ότι πρόβαλα τη δουλειά του γραφείου μου στο διαδίκτυο αξιοποιώντας συγχρόνως τις δυνατότητές του. Με αυτόν τον τρόπο κατάφερα να διευρύνω σημαντικά τον κύκλο πελατών μας ο οποίος προέρχεται 90% από το διαδίκτυο. Βεβαίως ο πελάτης δεν έρχεται συστημένος στο ArchZone, τον κερδίζουμε με την ποιότητα της δουλειάς μας και την ειλικρίνεια που είναι τα σημαντικότερα στοιχεία που μας διακρίνουν.”

- Η κρίση επηρέασε τον κλάδο σας με το δεδομένο ότι αρκετοί Έλληνες δεν ανανεώνουν τον οικιακό τους εξοπλισμό ή δεν προχωρούν σε ανακαινίσεις λόγω οικονομικής στενότητας;

“Η κρίση επηρέασε καταλυτικά τον κλάδο μας και αυτός ήταν ο κύριος λόγος που στραφήκαμε στο διαδίκτυο. Τα εργαλέια του διαδικτύου και η ποιότητα της δουλειάς μας, βοήθησαν σημαντικά να ανταπεξέλθουμε στην περίοδο της κρίσης. Βεβαίως η κρίση έχει κάνει την αγορά περισσότερο ανταγωνιστική, και η αναζήτηση επαγγελματιών μέσω του διαδικτύου έχει αυξηθεί σημαντικά. Αυτό το στοιχείο, το αξιοποιήσαμε υπέρ μας, παρέχοντας στον πελάτη ποιοτικές υπηρεσίες ανακαίνισης και διακόσμησης σε ανταγωνιστικές τιμές”.

- Η έλλειψη τραπεζικής ρευστότητας έχει όντως δημιουργήσει ασφυξία στις μικρομεσαίες ή ατομικές επιχειρήσεις;

“Είναι εύλογο να λειτουργεί ασφυκτικά, βεβαίως με αυτά τα δεδομένα προχωράμε αναγκαστικά

-Τι πιστεύετε ότι πρέπει να αλλάξει στην αγορά ώστε να επανέλθει η ζήτηση;

“Σίγουρα ένα στοιχείο αποτελεί η αύξηση της τραπεζικής ρευστότητας”.

-Τι περιλαμβάνει το πλάνο της επιχείρησής σας για τα επόμενα χρόνια;

“Ένα από τα πλάνα μας είναι η ανάληψη μεγαλύτερων έργων συγχρόνως η συνεχής κινητικότητα μας βοηθαέι στην επίτευξη των στόχων μας”.

COVID 19
To γραφείο ArchZone λειτουργεί με ρητούς κανόνες ασφαλείας. Φοράμε μάσκα και κρατάμε αποστάσεις ασφαλείας. Ζητάμε το ίδιο και από τους πελάτες μας.

COVID 19
To γραφείο ArchZone λειτουργεί με ρητούς κανόνες ασφαλείας. Φοράμε μάσκα και κρατάμε αποστάσεις ασφαλείας. Ζητάμε το ίδιο και από τους πελάτες μας.